perjantai 25. huhtikuuta 2014

Aurinko paistaa ja väsyttää

Plaah, sen siitä saa kun ei yöllä voi nukkua. Mikään asento ei taas yöllä ollut hyvä, päätin että ensi yönä jos on tuollaista pyörimistä herään suosiolla vaikka lukemaan kirjaa tai tekemään jotain muuta. Varmaan pariin tuntiin jäi unet, ja kun V lähti töihin luin loppuun Viidakkolapsi-kirjan, olihan se hyvä. Eilen aloitin ja tänään jo oli luettava loppuun. Minulla on tuolla lista kirjoista jotka pitäisi äitiysloman aikana lukea, saapa nähdä löytyykö kirjastosta kaikkia vai pitääkö pitkäänkin jonottaa, osa on aika uusia teoksia. Lukusession jälkeen "pikku" päikkärit, öö olisiko ollut kolme tuntia...? Sen jälkeen on ihan tööt olo eikä mitään jaksaisi tehdä. Noh onneksi serkkutyttö on ajelemassa tänne Ouluun päin, niin saan raahauduttua edes kirppikselle. 

Eilen kävin ostoksilla, sain ostettua vadelmanlehtiteetä. Se kuulemma avittaa jotenkin synnytystä, hah voihan se olla ettei mutta kokeillaan nyt kuitenkin :) tuleepahan juotua siinä sivussa samalla enemmän vettä teen muodossa. Pakko oli saada myös pakastekuivattuja mansikoita Punnitse & Säästä-liikkeestä, tähän sain idean eräänä päivänä Anniinan blogista, jossa oli herkullisen näköinen aamiainen. Metsästin noita mansikoita joka paikasta, ja Zeppeliiniinhän se oli ajettava että noita sai. Njam ovat hyviä rahkan seassa!


Uusi muumimuki on nimeltään Purjehtien Tahmatassun ja Tuutikin kanssa. Sen raskin ostaa (tai no pakkohan se oli) Prismasta, kun oli asiakasomistajapäivät niin sai hinnasta -15 prossaa pois. Täytynee vielä käyttöönkin ostaa toinen, tämä päätyy tietenkin vitriiniin. On ihan kivan näköinen kuosi, mutta ei tuo Tahmatassu nyt jotenkin vakuuta... Hassun näköinen :D odotin ehkä enemmän uudelta sesonkimukilta. Tämä kyllä jatkaa samaa kesäsesonkilinjaa joka nyt on parin vuoden aikana ollut. Olisi mukiin voitu vähän enemmän panostaa, miksi pitää olla sama kuvio molemmilla puolin? Toisella puolella olisi voinut olla vaikkapa hattivattien saari jossa kaikenlaista mukavaa...


Nyt teen suuren urheilusuorituksen ja hinaan ahterini täältä sohvan pohjalta tuonne "kylille". Mukavaa ja lämpöisää viikonloppua! 8)

7 kommenttia:

  1. Minustaki ennen oli kivempia nuo kausimukit. Tosin en ole enää moneen vuoteen ostanukkaa niitä. Mitä löyty kirpparilta?

    VastaaPoista
  2. Onko sulla monta rillimukia ja jos on, niin oisko kiinnostusta vaihtaa Stockan juhlamukiin?

    Minusta ne pakastekuivatut mansikat on ensin hyviä, mutta menevät äkkiä aika nahkeaksi. Se pakastekuivattu marjamix on myös hyvä, erityisesti kirsikat. Kuin kirpeitä karkkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä yhtään :/ haluaisin kyllä saada vauvan syntymävuoden kunniaksi sen, mutta katsotaan...

      Poista