sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pesänrakennusta ja reissausta



Tänään tuntui jo ihan (melkein) kesältä! Ah tuota lämpöä. Asteita ei ole kuin 5-7, mutta aurinko lämmittää. Käytiin ajelemassa kummitädin luona, ja samalla reissulla Koitelin koskilla katsomassa. 



Oli siellä paljon porukkaa, paistattelivat auringossa kallioilla. Vuosi sitten tähän aikaan muistan, kun oli melkoiset tulvat ja yksi siltakin oli poissa käytöstä pitkän aikaa kun tulva oli sitä vahingoittanut. Nyt ei ollut sellaisesta tietoakaan, pääsi joka paikaan kävelemällä. 



Piipahdettiin siellä vain, minä hölmö en laittanut kotoa lähtiessä edes välihousuja jalkaan, kun eihän sitä tiennyt mihin päätyy. Me ei monestikaan suunnitella reissujamme, lähdetään usein vain ajeleskelemaan johonkin suuntaan. 



Tuon reissun päätarkoitus alkuun minulla oli kirppiksellä käynti... :D kuinkas muuten. Siinä sivussa onneksi tuli myös muualla käytyä. Olen btw vähentänyt kirppistelyä. Pikku pakko, kun tila alkaa loppua kesken ja siinä sivussa rahatkin... Joku roti minulla nykyään on, en osta ihan mitä sattuu, vaan harkitsen, harkitsen, harkitsen. Vauvanvaatteistakin ostan vain nypyttömät ja uudenveroiset, laadukkaita merkkejä joiden tiedän kestävän hyvin ja muumivaatteet on myös mistä en tingi. Myös itselle löytyi jotain, nimittäin nämä uudenveroiset Vagabondin nahkakengät kympillä


Tosi kivan tuntuiset, ja oikein odotan että pääsen keväällä sujauttamaan turvonneet jalkani näihin :'D


Vauvan sänkyyn löytyi tällainen ihana pieni kyltti, 1,50 e


Aaaaw kun ihastuin noihin tossuihin ja heinäseipäistä tehtyyn liitutauluun! Tossut 5 e ja taulu 9,90 e


Neulottu mekko, 0,50 e


Esprit uudenveroiset haalarit, 1 e


Pirtsakan oranssit haalarit, 3 e


Tosi tilava kassi, 1 e


Menee vaikkapa rantakassina


Äiti osti tämän yhtenä päivänä Aarrearkusta, harvoimpa enää vaatteessa lukee Made in Finland


Uusretroa, 2 e


Muumi 1,50 e


Voihan Pikku Myy, setti 2,50 e



Noita muumeja muutes on kertynytkin kaappiin monessa koossa... Tiedän jo nyt, ettei vauva todennäköisesti ehdi kaikkia vaatteitaan edes pitämään. Silti niitä on täytynyt hamstrata. Mutta joo, nykyisin harkitsen. 

Mieletön pesänrakennusvietti tullut nyt, ja minä joka en yleensä pidä siivouksesta vaikka se on välttämätön pakko, heilutan luutua ihan innoissani ja keittiönkin pitää olla tiptop! 

Laiteltiin jo vauvan sänkyynkin katosverho, on se vaan söötti ja enää vauva puuttuu :) Tämä sänky löytyi tori.fistä, hinta oli katosverhoineen kaikkineen 45 euroa mutta saatiin kotiin asti kuljetus, niin maksettiin 55 euroa. Ei ole mielestäni paha hinta. Kauppaan kuului myös sellainen silkkinen reunasuojus, mutta en tiedä laitetaanko sitä tuohon.


Kuten huoneen taustalta näkyy, on kaikenlaista tavaraa säilössä, pitäisi keksiä paremmat säilytyspaikat.


Koti kylpi taas tänään valossa, täytyy piakkoin hommata ne pimennysverhot ikkunoihin ettei liikaa paahdu tämä kämppä



Uunilohta ja kasviksia tuossa tehtiin, nyt vain löhötään. Päivän selfie-kuva: tässä asennossa täällä sohvalla röhnötän ja bloggailen masun kanssa med turvonneet nilkkani :D


Kuvat otettu puhelimellani (Lumia 920) kun täytyi jo palauttaa ihanat Canonin lainakamerat, nyyh.

Täytyy sanoa teille rakkaat lukijat, että minä niiiin tykkään tästä bloggailusta! Ilahdun myös tosi paljon kommenteistanne, joten jätättehän niitä, ne piristää! :) Tämä blogin kirjoittaminen vie paljon aikaa, tai ei aina se kirjoittaminen vaan kuvien laitto ja muokkaus. Tykkään muokata kuviini reunat, ja se vie aikaa. Mutta en vaihtaisi bloggaamista pois, välillä on hiljaisempia päiviä, mutta pyrin kirjoittamaan säännöllisesti.

Ihanaa sunnuntain jatkoa ja mukavaa alkavaa viikkoa,se onkin minulle viimeinen kokonainen viikko ennen lomaa!

3 kommenttia:

  1. Mukavan olonen postaus! :) onko teille nyt vauvan sukupuoli selvinny vai onko noita mekkoja sun muuta pinkkiä vaan varalla?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt on jo aika varmaa että tyttönen olisi tulossa :) noita pinkkejä tosin on ollut jo vuosia odottelemassa että ei sen puoleen... :D

      Poista
  2. Ihana postaus. Upeita kuvia keväästä ja ihanat kirppisläydöt. Ihanan ihana kehto pikkuista odottamassa.

    VastaaPoista