keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Molo Kids toppapuku


Ostin Helmille Molo Kidsin Pyxis-toppapuvun Lastenpuoti TenavalinnastaTämä meidän puku on AW14-mallistoa, halusin juuri tuossa girly rainbow-värissä vaikka onhan se uudemman mallistonkin toppapuku ihan kiva. Tenavalinnassa on nuokin nyt tarjouksessa, kokoja vaan on melko vähän jäljellä. Tilasin puvun koossa 86, ja näyttäisi samaa pukua olevan vielä koko 80 jäljellä. Kannattaa tsekata muun värisiä jos haluaa 86.



Molosta sen verran, että se nimenä saattaa aiheuttaa nauruntyrskähdyksiä hieman kieroutuneemman huumorintajun omaavissa ihmisissä. ;) Mutta ei nimi vaatetta pahenna. Meillä on ollut Helmillä ja Liljalla käytössä kyseisen merkin sisä-ja ulkovaatteita, ja tyytyväisiä ollaan oltu. Sisävaatteiden (bodyt, mekot) kangas on pysynyt hyvänä ja lähes nukkaantumattomana useista pesuista huolimatta, ja onhan ne printit tosi ihania. Meiltä löytyy myös välikausipuku perinteisellä rainbow-kuosilla, sen ostin käytettynä kirppikseltä 60 eurolla eikä käytönjälkiä kyllä näkynyt. Liekö pukua edes entinen omistaja paljon käyttänyt. Meillä se oli viime keväänä/kesällä/syksyllä kovassa käytössä ja yhdesti sen pesin, puku oli lähes uudenveroisessa kunnossa taas pesun jälkeen. 



Tällä samalla kuosilla oleva välikausipukukin odottelee kaapissa että pääsee keväällä käyttöön.



Tykkään Molon pukujen istuvuudesta, malli on kapeampi kuin esim. Ticketin puvuissa. Tuo koko 86 on juuri passeli tähän kevättalveen, mutta tuskin menee enää ensi talvena. Jätetään puku odottamaan Liljaa. Meillä oli jemmakaapissa Molon uusi seeprakuvioinen puku kokoa 92, mutta se oli aivan liian suuri vielä joten möin sen eteenpäin. 



Tykkään myös siitä näiden värikkäiden pukujen kanssa, koska niihin on helppo yhdistellä asusteita: näyttää kivalta noiden Gugguun kaulahuivin ja pipon kanssa. Yhtä hyvin tuohon kävisi esim. petroolit tai pinkit asusteet. 


En ole aiemmin ostanut tuotteita Lastenpuoti Tenavalinnasta, mutta täytynee tilata sieltä uudestaankin jos jotakin tarvitsee. Valikoima on suuri, ja nopea toimitus. Siellä näkyy olevan nyt esim. kaikki Racoonin tuotteet alessa, haluaisin tytöille sellaiset softshell-takit... Myös Ticketin vaatteet näytti olevan mukavassa alessa.




Onko teillä kokemusta Molosta (siitä lastenvaatemerkistä...)? :D





9 kommenttia:

  1. Hoitolapsilla on näitä Molon haalareita ja kovasti me hoitajat näistä tykätään. Ihana kuosi tässäkin haalarissa.

    VastaaPoista
  2. Meillä kuopus ei muuta haalaria käyttäisikään ja kieltämättä Molot istuvatkin pojan päälle kaikkein parhaiten :) Sama pätee välikausihousuihin; vain tähtihousut kelpaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti jossakin iässä tulee just toi vaihe, että haluaa jonkin tietyn mukavalta tuntuvan/näyttävän vaatteen päälle! :)

      Poista
  3. Me ei olla itse koskaan ostettu, mutta miun mielestä niillä on jotkut kuosit tosi herkullisia! Toi kuvissa oleva on kans tosi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun toinen lemppari ois se pupukuosi, ah! Siitä vaan pyydetään niin paljon käytettynäkin että enpähän raski...ehkä.

      Poista
  4. Olisitko kiinnostunut myymään tämän haalarin, kun teidän tytölle liian pieni? Laita sähköpostia mulle annika933@gmail.com

    VastaaPoista